Batches klar til salg i 2024

DE VIGTIGSTE PRODUKTIONSBATCH’S FRA KNUZEN’S JULETRÆER 2024

Vi producerer juletræer med fokus på dyrkning af træer med et minimum af CO2. Vi ønsker, at naturen skal være til stede omkring hvert træ i stedet for at placere naturen i fjerne hjørner og striber af markerne. I år 2023 har vi brugt vores kunstvandingssystem (vanding) for at undgå tørkeskader. I 2024 vil vi, som de andre år have en produktion af prima juletræer, uden brug af ukrudtsmidler. Til gengæld glæder vi os over den mangfoldighed, der er blandt træerne, når vi arbejder i plantagen.

Vi levere træer i hele paller fra 50 stk’s proprietærtræer til 100 stk’s. “højt fra træets grønne top” juletræer.

Følg os på #knuzen på insta.

Dark trees in a sea of daisy flowers
Juletræ omgivet af et hav af kurveblomster.
Batches til salg i 2024

Batch Rheingau er mørkegrønne norrmans juletræer med gns. størrelse på 2,00 meter. Disney træer. Batch Baden er ligeledes mørkegrøn Norrmans juletræer mere etageret og med gns. størrelse på 1,90 mtr. i øst og 2,00 mtr. i vest.

Sektioner hvor der ikke er brugt kemikalier siden 2020 er Sat 1 og sat 2 med norrmansgranner på gns. størrelse af 2 meter, The Hill er ligeledes juletræer med en gns. højde på 2,00 meter.

Batch JP er ambrolauri tlugi med gns. størrelse på 2 meter.

Batch Skibelund er en mørkegrøn dansk Norrmans sort der hedder Skibelund med gns. størrelse 1,95 cm i sektion 1 og 2.

I batch 2017 har vi valgt to forskellige sorter af juletræer. Markerne hedder Mosel og Nahe. Træerne er mørkegrønne og størrelsen varierer efter boniteten af jorden. De er fra 1.50 -> 2.00 meters højde.